Андалусия Бийч

ТИП

Андалусия Бийч

ТРУДНОСТ

Ниска

МИН. ГОДИНИ

от 66 лв./човек на вечер


Три звездният хотел Андалусия Бийч се намира на Южното Черноморие в затворения комплекс Роял Клуб в курортното селище Елените, в близост до Свети Влас.

Хотел Андалусия Бийч е разположен на плажната ивица и ще ви впечатли със своите топли тонове и светли стаи в Андалуски стил. Хотела предлага на своите гости настаняване в двойна стая.

Хотел Андалусия Бийч предлага All inclusive лятна ваканция. Разполага с основен ресторант, където се сервират голямо разнообразие от неограничени храни и напитки за закуска, обяд и вечеря, както и с Лоби бар. На територията на комплекс Роял Клуб Елените, гостите могат да опитат още разнообразни закуски през деня. Предлагаме на нашите гости и тематична вечеря в един от трите А-ла Карт ресторанта, като броя на безплатните посещения зависи от броя нощувки. През вечерите, гостите могат да посетят нощен клуб Галакси. През деня хотела предлага външен басейн и достъп до плаж. Всички гости на хотела имат и безплатен достъп до Аква Парк на територията на комплекса.

На територията на комплекс Роял Клуб Елените се предлагат многобройни активности, като тенис, мини голф и много други. За най-малките гости на територията на комплекса има детски клуб и външна детска площадка.

Хотел Андалусия Бийч и комплекс Роял Клуб Елените имат екип от професионални аниматори. Дневната програма включва разнообразни игри и дейности за деца и възрастни, а вечерната разнообразни шоу програми. На амфитеатралната арена на територията на комплекса се организират театрални постановки, мини концерти и шоу програми!

Карта